2017 Најбољи Битцоин новчаник за Андроид мобилни уређај прегледан | Serbian.globalsciencecollaboration.org

2017 Најбољи Битцоин новчаник за Андроид мобилни уређај прегледан

2017 Најбољи Битцоин новчаник за Андроид мобилни уређај прегледан

Ако сте у потрази за чување својих првих Битцоинс и имате Андроид мобилног уређаја овај пост је за тебе. Међутим, пре него што размотри најбољи Андроид Битцоин новчанике тамо Желим само да вам дам реч упозорења.

Мобилни новчаници (Андроид, иОС или) су најмање безбедни облик Битцоин новчаника. То је углавном због чињенице да мобилни уређаји имају тенденцију да се украдена, изгубљена и срушити. Ако држите своје Битцоинс у мобилном новчанику, то значи да је приватни кључ се чува на уређају, а њих ако је уређај уништен или украден не можете да приступите свој новац.

Пошто је рекао да, увек можете креирати бацкуп за ваш новчаник помоћу 12-24 речи семена израз је приказан када сте први пут инсталирате новчаник. Зато је важно да се ова семена фразу на сигурном месту и ван домашаја било кога другог, али твоја.

Ако сте потпуно нови у Битцоин гледали овај видео о Битцоин новчанике, вероватно ће одговорити на многа питања већ имате:

А сада критике новчаник...

# 1 - Цоинбасе- Цоинбасе Ис Нот а Битцоин новчаник

Обично када људи мисле о Битцоин новчанике мисле о Цоинбасе. Међутим Цоинбасе није Битцоин новчаник. То је заправо размена која вам омогућава да држите Битцоинс. У блогу поствриттен генерални директор Цоинбасе Бриан Армстронг, наводи

Видећете Цоинбасе бренд помак од тога да је хибридни новчаник / размена за фокусирање на чисто да буде мало и институционални размена

Дакле, док Цоинбасе је још увек јефтина место да се Битцоинс, немојте то сматрати мобилни новчаник. Цоинбасе не даје приступ својим приватним кључевима нити приватности, као што смо покривени у нашем прегледу.

Прави # 1 - мицелиј Андроид Битцоин новчаник

МиЦелиумис популарни мобилни новчаник апликација која садржи обиље напредних приватности и безбедносне функције. Да, новчаник може бити компликовано за невбие кориснике, али је и даље један од најсигурнији и најбржи на тржишту. Као отвореног софтвера програма извора, Мицелијум се стално надограђује.

Новчаник нема веб или десктоп интерфејс значи кованице се може приступити само преко мобилног новчаник. Добра вест је да можете користити Мицелиум заједно са хардвера новчаником како би добили максималну сигурност за своје кованице.

# 2 - БреадВаллет Андроид Битцоин новчаник

БреадВаллетис вероватно један од најједноставнијих Битцоин Андроид новчаници око. Изворни код Бреадваллет је отворена и постоје само веома основни "послати" и "прими" опције истакнуте у новчанику.

То ће бити врло лако да се људи навикли на с једне стране, а са друге, оставља новчаник изложен без икакве додатне заштите, у мјесту. БреадВаллет има мобилну верзију само за Андроид и за иОС.

# 3 - Цопаи Андроид Битцоин новчаник

Цопаиис отвореног кода мултисиг новчаник створио Битпаи. Мултисиг, означава мултисигнатуре, а то значи да је новчаник захтева одређену количину људи да одобри трансакцију пре него што је погубљен. Нешто као заједничког новчаника (можете

Сличне вести


Post Tacocoin

ГреенАддресс.ит преглед

Post Tacocoin

ГДАКС преглед - напредна берза Цоинбасе-а, колико је то добра?

Post Tacocoin

Најбољи Битцоин новчаник за иОС (иПхоне, иПад)

Post Tacocoin

Елецтрум новчаник прегледао: Лична и Реддит критике

Post Tacocoin

БитПанда преглед - купити Битцоин са Скрилл-ом, СЕПА или кредитном картицом

Post Tacocoin

Гемини Битцоин Екцханге преглед

Post Tacocoin

Битцоин Казино преглед - 5 најбољих сајтова за Битцоин коцкање

Post Tacocoin

Преглед кованице - мобилни новчаник за више криптоквучења

Post Tacocoin

Литецоин ЛТЦ Робот преглед - непристрасан, 100% стварни подаци

Post Tacocoin

Битбаи прегледао: куповину Биткоина у Пољској

Post Tacocoin

Преглед кавеза: 6 Контроверзно питање о коме морате бити упознати

Post Tacocoin

Бест Битцоин услуге депоновања