Преглед АваТраде Битцоин Традинг | Serbian.globalsciencecollaboration.org

Преглед АваТраде Битцоин Традинг

Преглед АваТраде Битцоин Традинг

АваТрадеис успостављени Форек брокера, који има потпуно опремљену сајт. Одлична корисничку подршку, избор трговинских платформи, доступност Ава дебитне картице и потпуну транспарентност у трговини су неке од највећих предности и 5 дана времена повлачење је једина мана повезан са овим брокером. АваТраде је тај који ће узети у обзир ако тражите дугорочно, осигуран трговачка платформа и брокер који нуди трговину са једноставношћу и софистицираност.

Предности за трговање АваТраде

  • Атрактивна промоција и бонуса које нуди - може да достигне до $ 10,00, у неким случајевима.
  • Свеобухватни образовни ресурси - Па чак и почетници могу научити како иду заједно.
  • Суочавање са реномираном, поуздано и регулисано брокер и трговачке платформе.
  • Бесплатни демо рачун - Тако можете вежбати пре него што новац на линији.
  • Низак минимални депозит од $ 100
  • Анализа тржишта обезбеђен.

Предности за трговање АваТраде

  • 5 дана времена повлачење
  • Ширење може бити висок у одређеним периодима - ширење је разлика између "Буи" и "Селл" прице и то је оно што је потребно да победи како би профит.

99 Битцоинс 'Ратинг [уср = 9.1]

За више информација о АваТраде је Битцоин трговања услугу.

Пуна преглед Битцоин трговачке платформе АваТраде је

Традинг Битцоинс са Авом трговине је веома лако. Након отварања рачуна и израду свој први депозит сте спремни да тргују Битцоинс. На Ава трговини можете депоновати као ниска као $ 100 и они прихвате широк спектар метода финансирања, укључујући кредитне картице, дебитне картице, ПаиПал, Монеибоокерс (Скрилл), Нетеллер, ВебМонеи и више. АваТраде нуди полугу 10: 1 за Битцоинс, пошто је дигитално валута се сматра веома нестабилна средство. Полуга 10: 1 функционише на следећи начин:

Ако је Битцоинис тржишна цена је $ 1,000 и имате $ 1,000 у својој Ава Траде налог, можете да купите или продате уговор о максимално 10 Битцоинс (уговор вреди $ 10.000). На тај начин имате куповну моћ десет пута вашег банкролл. У редовној Битцоин Екцханге можете купити само један Битцоин са $ 1,000, али Ава трговини можете купити уговор за 10 Битцоинс са истом количином.

Постоје и предности и мане искористио трговине. Ако сте исправно предвидети смер цени коју ће много већи профит када користите полугу. Лоша страна је што је ризик већи. Ако је цена креће против вас, ваш губитак је већи, а можете чак изгубити целу своју инвестицију и бити приморан да затвори своју позицију на Маргин Цалл. Брокер задржава право да аутоматски прода свој уговор ако је губитак једнак износ новца који имате на рачуну. Препоручујем употребу полуга само за људе који су веома добро знају како су ови инструменти раде и имају искуства у форек и ЦФД трговине.

Ако имате потешкоћа у разумевању како полуга дела или ако желите да се мање ризике, и даље можете купити уговоре једнаке вредности на ваш банкролл. На тај начин не ризикујете принудно продавати ако се судара вредности и ви сте у стању да задржи своје Битцоинс колико год желите.

С обзиром на почетни пример $ 1,000 за једну Битцоин и величину рачуна о $ 1,000 можете једноставно купити уговор за само једну Битцоин. На овај начин не могу да ризикујем да своју позицију затворен у случају да Битцоин пада вредности за неко време.

Подешавање први трговински

Подешавање прву трговину на АваТраде не би требало да буде неки задатак. Треба да имате иза вашег ума једноставну идеју да ћете зарадити новац на разлике између цене по којој се купи и продајне цене (и имајући у виду накнаде наплаћују на такве трговина).

Ако, на пример, можете почети са 1БТЦ купити на $ 500. Претпоставимо да нема накнаде важе овде и на крају прода по $ 520, то значи да смо спремни да направимо $ 20 профита. Ту је и боље вероватноћа да ће трговац се укључе у трговању ФРАЦТИОНАЛ Битцоинс као што се види на форек пара. На пример, трговац купује 1.213 БТЦ на $ 500 за $ 606.5 и продаје на $ 510 за $ 618,63. Трговац заузврат је у стању да зараде профит од $ 12.13.

Хајде да погледамо неке живе примере из платформе АваТраде Веб Традинг:

  1. Процес почиње са трговац пријављивања за рачун са брокером (АваТраде), и то ће се између 2 - 3 минута вашег времена.

Пример су овде цитиране је извршена преко веб Традинг платформу АваТрадес ", када кликнете на" Старт "на картици" Веб трговачка платформа ", поп-уп страна вам преусмерава уживо трговање портал где можете почети трговање са лакоћом.

Слика испод приказује Веб Традинг платформу АваТрадес "и његове основне карактеристике. На левој страни екрана је "тржишним стопама" прозор, где се очекује да филтрира преко свог инструмента интереса. Такође можете прећи са "Цлассиц" у циљу "Симпле" поглед за више растојању од погледом.

Можете подесити параметре за "Купи" или "продају" на основу ваше анализе. У овом тренутку важно је узети у обзир неких кључних карактеристика АваТраде Веб Традинг платформу када тргују са Битцоин. Полазећи са леве стране екрана, требало би да покренете проверу ствари, изаберите инструмент из падајућег оквира "филтер", са десне стране екрана је графички прикази. Мада, морам да кажем да су техничка средства анализа на платформи Веб Традинг је врло минималан, Индептх анализа треба да буде запослен на посебном цхартинг софтвера. 'Купи' и дугме "Селл" је веома видљиво и да вам омогућити да унесете позицију на тржишне цене.

  

Продаја Битцоинс са АваТраде

Ако мислите да је Битцоин ће изгубити вредност, можете продати Битцоинс чак и без да их поседују. Можете једноставно продати ЦФД цонтрацтанд ћете направити профит од пада вредности. Ово се зове "кратки продаје" у финансијском жаргону и често се користи од стране инвестиционих фондова, када су тржишта падају.

Закључак

АваТрадеис успостављени Форек брокера, који има потпуно опремљену сајт. Одлична корисничку подршку, избор трговинских платформи, доступност Ава дебитне картице и потпуну транспарентност у трговини су неке од највећих предности и 5 дана времена повлачење је једина мана повезан са овим брокером. АваТраде је тај који ће узети у обзир ако тражите дугорочно, осигуран трговачка платформа и брокер који нуди трговину са једноставношћу и софистицираност.

Сличне вести


Post Tacocoin

КеепКеи против ТРЕЗОР - Битцоин Хардваре Валлет преглед

Post Tacocoin

Битцоин Традер преглед - Да ли је могући 20% месечни РОИ?

Post Tacocoin

Битцоин Минер ревиев: АвалонМинер 721 (Авалон 7) - Да ли је вредно тога?

Post Tacocoin

Цоинбасе против Цирцле - Пробао обоје са $ 500 Ево шта сам пронашао

Post Tacocoin

Променљиво против СхапеСхифт - Инстант размена криптокутности

Post Tacocoin

Цоинбасе против Бтц-е против БитСтамп-а - Где бисте купили Битцоинс?

Post Tacocoin

Битмаин Антминер Р4 преглед - није сигуран да је вредно вашег новца

Post Tacocoin

ХитБТЦ прегледао: Да ли је следећа велика берза?

Post Tacocoin

Преглед Битфинек-а: највећа светска размена по обиму

Post Tacocoin

Ревиев: Пакфул агаинст Лоцал Битцоинс

Post Tacocoin

ЦЕКС.ИО 2017 преглед - Зашто се корисници Реддит-а жале на ову Битцоин Екцханге?

Post Tacocoin

Кракен преглед - Да ли је ово Битцоин размена поуздана?