Антминер С9 преглед - 6 ствари које морате да знате Пре куповине | Serbian.globalsciencecollaboration.org

Антминер С9 преглед - 6 ствари које морате да знате Пре куповине

Антминер С9 преглед - 6 ствари које морате да знате Пре куповине

Са све већим тешкоћама у моје Битцоинс је све теже и теже ствари направити профит као Битцоин рудара. Уведена је, међутим, не тако давно најмоћнија и ефикасан рудар до сада - Тхе Антминер С9.

Антминер С9 изгледа да само Битцоин рудар и даље у стању да створи нешто позитивно РОИ у данашњем окружењу. Многи коментара хвале производ, док други имају своје сумње. Зато сам одлучио да сумирам све предности и мана у једном једноставном прегледу - овде је пред вама...

6 ствари које треба да знате пре него што куповине Антминер С9

1. Антминер С9 најмоћнији рудар који је доступан на тржишту

Антминер С9 има стопу хасх 12.93ТХ / с - + 7% (а не 14. / с као рекламирао понекад), што значи да може да генерише око 0,5 Битцоинс сваког месеца. Ово је наравно само прихода, а не узимајући у обзир електричне енергије, накнада рударски базен, или трошкови хардвера. Трчао сам бројеве против 3 различите Битцоин рударства цалцулаторсанд сви они показују исти резултат. Око $ 330 месечно чистог прихода (у данашњем курсу то износи око 0,5 БТЦ).

Антминер С9 је и најефикаснији рудар на тржишту. То значи да расипа најмању количину енергије него свих осталих рудара вани. Ако додате у обзир трошкове електричне енергије, као и ви ће генерисати мало мање од тога - око 0.33БТЦ.

2. Антминер С9 је најскупљи рудар на тржишту

Цијена Антмиер С9 доста варира. На сајту Битмаин је можете купити за $ 2400. Он Амазон можете га наћи за само $ 2700, а на еБаииоу могу добити за само $ 2000 (тако да је вероватно најбоље место за гледати).

Ово је најскупљи рудар на тржишту, јер својим супериорним рударских способности. Како би се прекинуо чак и са ваше инвестиције треба да ископа око 10 месечно, узимајући у обзир просечну цену струје од $ 0,1 / КВ. 10 месеци је дуго времена у Битцоин универзуму и много може променити - рударски тешкоће може да се уздигне, курс ће варирати и сви они тешко је предвидети колико ће заправо предузети да се пробије чак иу овој инвестицији.

3. Потребно је додатни ПСУ за покретање Антминер С9

Антминер С9 не може само да се укључи у зид, потребно је ПСУ (напајање јединица). Дакле, кад год купите Антминер имајте на уму да ће морати да проведе и додатних $ 150 на ПСУ. Битмаин (Антминер произвођач) препоручује коришћење АПВ3-12-1600-Б2 који се могу наћи на њиховом сајту, на Амазону или еБаиат различите цене као добро.

Ево како да подесите рудар са напајања (примети колико гласно тхе Минер добија када се радити):

Ако сте власник ПСУ од старог Битцоин рудара можда ћете моћи да користите то као добро. На пример, ЕВГА Супернова 1300 В ГПУ-БП би требало да раде са овим рудара. Међутим, ако већ не поседују компатибилне ПСУ вероватно ће бити најбоље да само купити АПВ3-12-1600-Б2 и додајте га у својој почетној цени инвестиција. Вероватно неће коштати много више него било који други старог ПСУ можете наћи.

4. Можда ћете желети да размотри добијање гомилу С7с уместо једне Антминер С9

Пошто већина људи ће вероватно журе да купе нови Антминер С9 можда ћете желети да размотрите могуцност добијања старији модел (Антминер С7) по сниженој цени због мање потражње. Антминер С7 има око 33% од хасхинг моћи С9 (то ради на 4,73 ТХ / с), али ако купите 3 користе оне вероватно ће коштати мање. Ево шта један искусан рудар имао да каже о Антминер С9:

Моја укупна оцена је 3,5, јер они не заслужују 4. Ово су велики рудара који могу да замене око 3 с7с. Међутим, рудар добија превише вруће преко с7с. Ја могу лако покренути своје 5 с7с у мојој гаражи на Флориди на 55% (што морам да зато свака већа и чује се гласан звук рзати), док они чувају на 100% и још увек се превише вруће. Могу лако да их задржимо на 100% без рзати питању буке и више тих од С7. Ако не желите да користите с9с онда ће морати да буде у много боље контролисаном окружењу (што ћу морати доћи до) ако желите да задржите ове траје дуже.

Уколико ићи овим путем, иако је важно да се прерачуна профитабилност као Антминер С7 је мање енергије ефикаснија од С9. Овде је комплетна поређење са Битцоин рударског хардвера.

5. Нису сви Антминер с9с створени једнаки

Битмаин испоручује своје Битцоин рудара у серијама. Свака серија се разликује од другог, а такође има другачији хасх стопу. Тако да је врло могуће да ћете се наћи куповине Антминер С9 која има стопу тараба од само 11,85 ТХ / с, а не 12.93 ТХ / с. Зато је важно да знате спецификације тачан рудара које тражите у пре куповине.

На пример, садашњи серија Антминер с9с доступан од Битмаин само 11.85ТХ / с, моћнији модели су распродате. Међутим, на еБаииоу се могу наћи људи који продају старију моћније модела. Имајте на уму да су у 11.85ТХ / с модели и цени испод њихове веће брата, тако да није као ти узимајући опљачкао или било куповином тај модел је.

Боттом лине - уверите се да знате тачан спецификације рудар сте купујете. На тај начин ћете знати да израчунати тачан РОИ и када ће се сломити чак.

6. Добијате 90 дана гаранцију на рудар (ако је купио од Битмаин)

Битмаин снабдевају својим клијентима 90 дана гаранција, међутим, да гаранције долази са ограничењима. На пример, гаранција неће важити ако оверцлоцк минер (се ради на већом брзином него што је дизајниран да ради). Такође, ако користите неприкладан напајање или генерисати штете у животној средини то иоур рудара нећете имати право на гаранцију (нпр громом корозије због влажном окружењу). Неки еБаи продавци такође ће вам обезбедити гаранцију тако да се уверите да прочитате детаље о свакој листинг опрезан.

Крајњој линији - је Антминер С9 вреди?

Ако сте заинтересовани да се у Битцоин рударства онда је Антминер С9 је вероватно једино логично рјешење. Међутим, одговор на питање "је Антминер С9 вредно тога?" је потпуно лично. То зависи од многих фактора, као што су:

  • Колико новца имате на располагању да потроши на Битцоин рударству
  • Где живите (тј трошкови електричне енергије, трошкови за хлађење)
  • Колико мислите да Битцоин је вредност ће расти у будућности

Такође, увек је питање повећања тежине и колико времена ће проћи док Антминер С9 застарева (обично се то деси у року од 8-12 месеци). Ако имате више питања у вези са Антминер увек можете уписати помоћ других Битцоинерс на званичном нити на Битцоинталк. Хаппи рударство!

Кликните овде да бисте пронашли најбољих понуда на Антминер С9

Сличне вести


Post Tacocoin

БТЦЈам прегледао - Моје лично искуство и рецензије корисника Реддит

Post Tacocoin

Преглед кованице - мобилни новчаник за више криптоквучења

Post Tacocoin

Најбољи Битцоин Ад Нетворкс прегледани

Post Tacocoin

Биттрек преглед - једно критично питање о коме треба да знате

Post Tacocoin

Кракен преглед - Да ли је ово Битцоин размена поуздана?

Post Tacocoin

Ледгер Нано С преглед - Да ли је овај Битцоин новчаник бољи од ТРЕЗОР-а?

Post Tacocoin

Најбољи Битцоин Мининг Поолс (Топ 5 прегледа)

Post Tacocoin

Битцлуб Нетворк Ревиев и Анализа

Post Tacocoin

Битсеед ревиев - Плуг & Плаи Фулл Битцоин чвор

Post Tacocoin

Генесис Цлоуд Мининг ревиев - Није тако профитабилно као што бисте мислили

Post Tacocoin

Битцоин Минер ревиев: АвалонМинер 721 (Авалон 7) - Да ли је вредно тога?

Post Tacocoin

ЦЕКС.ИО 2017 преглед - Зашто се корисници Реддит-а жале на ову Битцоин Екцханге?