Најбољи Литецоин рударски хардвер - Антминер Л3 Сцрипт Минер преглед | Serbian.globalsciencecollaboration.org

Најбољи Литецоин рударски хардвер - Антминер Л3 Сцрипт Минер преглед

Најбољи Литецоин рударски хардвер - Антминер Л3 Сцрипт Минер преглед

Битмаин су (у) познат у Битцоин свету, не само за производњу најбрже доступне АСИЦ рудара, али за њихове АсицБоостанд Антблеедсцандалс. Са моћним Л3 Сцрипт рудара, Битмаин су се развили у Литецоин рударству. Још једном, њихови производи снабдевање највише хасх за твојим парама... Али како Л3 је брзо распродат на Битмаин радњи, требало би да покушате да га купи на другом месту или одлучите се за Битмаин побољшаном моделу, Л3 +?


Ријетка Л3 се продају на еБаи. Напомена дизајн једног вентилатора и изложене табле. То је тежак 2,5 кг.

Обе врсте Л3 користе исте БМ1485 чипове; само њихов број се разликује. Антминер Л3 + је у суштини Л3 са двоструком стопом хашиш и двоструко мању потрошњу енергије. Ипак, одлучујући о правом модела и куповине десне продавца је још увек прилично тешка одлука!

Ако сте заинтересовани за озбиљне Сцрипт рударству, овај преглед има за циљ да вам дају довољно информација да дође до информисане одлуке између различитих Л3 (+) опција.


Дуал-Фан Л3 + изгледа заиста слично сума СХА256 рударства С9, али је око 1 кг тежи.

5 Важне ствари које треба да знате пре него што изаберете Л3

Антминер Л3 има конкурентске Хасхрате

Л3 је хасхрате је импресивна ~ 255 МЗ / а. Ова стопа се превазишао је ~ 504 МХ / с на Л3 + и ~ 280 МХ / с на А4 Доминатор стране Инносилицон.

Сирово хасхрате ипак не кажем целу причу. Без обзира да ли идете за Л3 или Л3 +, имаћете велики ефикасност над другим рудара, као што је А4, КНЦ Титан или преостале ГПУ рудара. Као резултат тога, требало би да значајне профите - бар док Л3 модели постају широко распрострањени... Наравно, профитабилност и зависи добијање Л3 по повољној цени!

Према рударском калкулатор, на Литецоин тренутном ценом и тешкоће и под претпоставком основну 10ц по кВх за трошкове електричне енергије, Л3 ће произвести: 3,5 ЛТЦ, вредан $ 165, недељно!

За годину дана, Л3 могао да чак 183 Линеар, или $ 8641 - иако је мало вероватно постизање такве повратак, као Литецоин је тешко ће сигурно порасти и више од ових производа се појави на тржишту.

Антминер Л3 троши мало Струја

Рад са горе наведеним прорачунима, Антминер Л3'смодест 400В потрошња би требало да износи само 10% профита - $ 16.80 више од недељу дана и $ 876 више од годину дана.

Упоређујући Л3 на А4 Доминатор, јасно је да је Л3 скоро дупло ефикаснији. Док А4 сагорева око ~ 1000В постићи 280МХ / с, Л3 успева да добије скоро исто хасхрате од само ~ 400В. Током времена, Л3 је већа ефикасност (1.6 Ј. / МЗ) ће довести до све већег профита диференцијала.

Према Литецоин креатор, Чарли Ли, Л3 2.5к пута ефикаснија као А4:

Л3 + троши око 800В да се ~ 500 МЗ / а; удвостручи снагу за двоструко хасхрате. То значи да у погледу чисте ефикасности, има врло мало да бирају између Л3 и Л3 +.

Напомена: Л3 ради нотцоме са ПСУ. Препоручљиво је да користите добар, електричним ефикасан јединицу за напајање (ПСУ) за покретање Л3. ПСУ мора имати и пет 6-пински конектори и треба да имају доста слободног капацитета; између 600В до 750В препоручује. Ефикасност такође зависи ПСУ учинка.

Антминер Л3С су светло

Са тежином од само 2,5 кг (или 3 кг укључујући њеног паковања) је Л3 је много лакши од А4 Доминатор, који тежи кршан 9.2 кг. Л3 + је прилично здепаст, тежине 6,5 кг (паковање инцлудед).

Л3 дефинитивно победи овде, као његов лаган дизајн одржава трошкове схиппинг доле и такође омогућава безбеднији слагања / полицама за више рудара.

Антминер Л3С су релативно мирно

Десигн сингле-фан Л3 је производи минимум 60дБ, док дуални-фан Л3 + емитује од 75 дБ до 95 дБ, зависно од температуре.

Л3 није довољно вхиспери да раде у својој спаваћој соби, али то не треба да комшије будан ни.

Антминер Л3 је веома компактан

Л3 је димензије су скромних 23 цм за 13,5 цм од 16 цм. Ово се пореди повољно са нешто већом А4 Доминатор, што је 28 цм до 26 цм од 13 цм. Л3 + је највећа до сада, мерењем 35 цм од 13 цм до 19 цм.

Антминер Л3саре Недовољно и због тога често Скуп

За оне који нису унапред нареди Антминер Л3фром Битмаин у периоду до њеног првобитног издања, сада је доступан само на секундарним тржиштима, као што су еБаи, Амазон, арабскиј или посвећених дистрибутера локација крипто рударских.

Неколико понуде, посебно на онлине тржишта, апсолутно ће вам изваде на цени, пуњење и изнад Битмаин је почетна цена на Л3. Посебно ако куповином од новог, непознатог крипто минер сајту, проверите да ли само наређење од реномиране добављача неколико превара сајтови су поставили у прошлости, обећавајући - али никада испоруку - Сцрипт АСИЦ.

Као наредни серије Л3 + помије продају за нешто мање од $ 2000, то не би имало смисла да плати много више од $ 1000 за Л3, с обзиром на њихову релативна снага. Међутим, као што Л3 може бити одложен и да ће вероватно трајати недељама на брод, то има смисла да плати чак $ 1500... Ово је нарочито тачно ако сигурни брзу испоруку и може да добије гаранцију поредити са Битмаин оригиналних 180 дана (ово ће се примењивати на предстојећим Л3 + јединица).

Што се тиче пре наредио Л3 +, то би требало да буде прилично безбедан. Док крипто рударство хардвера пре-ордерс су изузетно сиромашни, Битмаин су увек подиже своју страну договора до сада.

Покрените бројеве и процену ризика пре доношења одлуке о куповини!

Да ли је Антминер Л3 вредна инвестиција?

Антминер Л3ис врло солидну сви параметри, са неким предностима одређеним величине, тежине и буке преко Л3 +. У погледу ефикасности, скоро је идентичан са Л3 +. Као што је старење А4 ДоминаторКомбајни је оутцлассед на већини фронтова, ваш избор АСИЦ Сцрипт рудара ће доћи до било на Л3 и Л3 +. Цена и доступност вероватно ће бити најбоље детерминанте.

Сличне вести


Post Tacocoin

ЦЕКС.ИО 2017 преглед - Зашто се корисници Реддит-а жале на ову Битцоин Екцханге?

Post Tacocoin

Најбољи Битцоин новчаник за 2014. - Блоцкцхаин против МиЦелиум против Цоинабсе

Post Tacocoin

Битцоин ЦоолВаллет преглед - То је заиста Цоол Валлет

Post Tacocoin

Вирвок преглед: Да ли је Легит или превара?

Post Tacocoin

Размотрено је Луно (бивши БитКс) Битцоин Екцханге и Валлет

Post Tacocoin

Јакк Валлет преглед - све око Битцоин Новчаник

Post Tacocoin

Бест Дасх Мининг Хардваре - Антминер Д3 преглед

Post Tacocoin

Ксцоинс преглед - да ли је Легит начин куповине Битцоинс?

Post Tacocoin

Подарите Гифт Битцоин за Божић - Битцоин Гифт Идеје

Post Tacocoin

Од ТРЕЗОР до ЛастПАСС: Најбољи менаџери лозинки 2017

Post Tacocoin

Најбољи Битцоин Мининг Поолс (Топ 5 прегледа)

Post Tacocoin

Битцоин Трезор прегледао - да ли је то сигурно?