99битцоин и Цоинбасе | Serbian.globalsciencecollaboration.org

99битцоин и Цоинбасе

99битцоин и Цоинбасе

Pitanje:

Здраво, можда можете ми дати нека објашњења: Прво, зашто си звао свог сајта \ "99 \" Битцоин? Друго, шта \ 'дешава Цоинбасе? Мој пријатељ је затражено да провери континуирано и процес функција не \ 'с нигде. Да ли имате важећу алтернативу Цоинбасе? Срдачан поздрав, Дитмар

Одговор:

Хи Дитмар,
што се провери Цоинбасе, ја стварно не знам. Међутим, после најновије вести о Цоинбасе инсајдер трговања скандала и недостатка подршке СегВит (после залажу за скалирање преко глупе нацине) сам се указује на то да људи пронађу алтернативу Цоинбасе. Близанци или Кракена или Битстамп су сви добри размене са сличним службама.

Нема коментараУпит из ИндијеPitanje:

И \ 'м од Индије... Како сам могао купити битцоинс из релевантних и поверљивих извора....?

Одговор:

Хеј Рагхвендра,
да ли си ОК са неким предузећа (и самим тим и РХ.), Знајући да сте купили Битцоин, онда можете користити индијски размену. Уноцоин.цом и Зебпаи.цом и Цоинсецуре.ин су 3 добре опције.

Нема коментара


О трансдукцијиPitanje:

Неко ми је послао неки Битцоин на мој блоцкцхаин новчаник адресу. Нашао сам први пут огледа Битцоин као у току, али након неког времена су нестали. Који је био разлог?

Одговор:

Хеј Бринг,
Ево један чланак објашњава тхисин детаља.

Нема коментара


О БГФ-у и Мцап-уPitanje:

Који је ваш гледате на БГФ Битцоин фонду, односно раст и у вези исплате знак у облику МЦап? (Компаније. Гаинбитцоин.цом)
Хвала за ваш сајт и својој посвећености. Нашао сам ваш сајт заиста помоћи у чишћењу своје концепте Цриптоцурренци. Са поштовањем. Неерав. Индија "

Одговор:

Хи Неереав, немамо искуства са Битцоин Гровтх Фунд. Само гледајући у њиховом сајту то изгледа помало сумњив због недостатка података предузећа, иако су МЦап Токени су наведени на Цоин Тржишна капитализација и имају активну тржиште трговања. Али наравно да не могу знати да ли је превара или легално пословање. Ако сте у недоумици, предлажем вам да користите Битцоин Сцам Алат за тестирање и покушати извући свој закључак.

Нема коментара


О битцоин курсу бесплатноPitanje:

Драга
хвала

Одговор:

Хеј, жао ми је што то чујем.
Да ли можете да користите контакт форму пагеанд емаил ме са овим детаљима укључујући и е-маила који сте потписали са? Повешћу рачуна о томе.

Нема коментара


О биткоинуPitanje:

Покушавам да схватим шта Битцоин је тачно и видео сам у свом претходном одговору да имате емаил курс који може да помогне људима, тако да је лутао можеш ли ми послати ту е-маил, хвала :)

Одговор:

Хеј, лепо је што смо се срели.
Срећно!

Нема коментара


О Црипто новчићимаPitanje:

Ласт упдатед он 31. Децембра, 2017 у 05:21 пм

Здраво Господине,
Ми наме ис Прудхви. Ја сам из Индије. Пратио сам све своје водиче и претплату на свом сајту. Желим да купим крипто цоинс / алтцоинс као што су ниске цене сада. Треба ми твој најбољи савет на којима кованице треба да купим и сачувајте га за будуће њихове вредности. Дакле, молим препоручити ми неке новчиће да купи господине. То ће бити од помоћи. Хвала на помоћи.

Одговор:

Хи Прудхви,
Ове кованице и проценат у коме сам их (углавном Битцоин) држе се прилично конзервативна, а то не мора тип портфолија један ће изабрати за високог ризика, агресивног раста. Могло би се погледати на новијим алтцоинс за портфолио тако.

Нема коментара

Сличне вести


Post Litecoin

Куповина и продаја кованог новца 2

Post Litecoin

Цоинбасе против Гемини - било какве препоруке?

Post Litecoin

Како тражити битцоин готовину

Post Litecoin

Размена Бинанце

Post Litecoin

Могу ли купити БТЦ без мобилног телефона?

Post Litecoin

ДОУБЛЕ СПЕНДИНГ?

Post Litecoin

Како тражити БЦХ из папирног новчаника?

Post Litecoin

Како израчунати профитно инвестирање или трговање Битцоин?

Post Litecoin

О Елецтрум Новчаници Сеед :

Post Litecoin

Како да вратим своје биткоине са неуспјелог хард диска?

Post Litecoin

Инцорпоратинг Битцоин у Датинг Сите

Post Litecoin

Како размијенити дуге кованице за доларе?