Сатосхи Накамото би могао бити изабран за лице године 2013 године | Serbian.globalsciencecollaboration.org

Сатосхи Накамото би могао бити изабран за лице године 2013 године

Сатосхи Накамото би могао бити изабран за лице године 2013 године

Новине Гуардиан организује ново издање свог личност године елецтионанд ту је познато име међу кандидатима: Сатосхи Накамото, Битцоин је творац. Листа има само осам личности, које су предложили писаца у листу, али су читаоци ипак могу да доставе своје предлоге.

Група кандидата се углавном састоји од људи који су направиле вести током године и који су релевантни у својим областима. У овом случају, Сатоши су Накамото, још увек анонимни "отац" цриптоцурренци, номинован је Цхарлес Артхур, Тхе Гуардиан технологије уредник:

Нико не зна ко је она или он, па чак ни да ли је он / она је једна особа или група (мада изгледа мало вероватно ово друго). Под псеудонимом јапански назив је лажна. Али то је дато име проналазача Битцоин, дигиталног новца који је отишао из одушевљење штребер у 2009. На нешто озбиљно схваћен од стране централних банкара у 2013., и чија је номинална вредност која је пренета $ 1,000 "новчић" у новембру.

(...) С обзиром сву интернет Слеутхинг која је нестала, то је мало вероватно да је двојац или група могла да држи у тајности толико дуго колико су направили криптографски протоколи, пеер-то-пеер система, и економски модел који у основи Битцоин. Неко би испуцала, шапнуо или инкасирала; што указује да су Накамото бити усамљени оператер.

(...) То је опште уверење да су Накамото има огроман остава Битцоинс креиран се у зору валути, која сада се могу уновчити у за огромне количине. Али опет, нема доказа. Све што имамо је Накамото оригинални 2008. Папир - и Битцоин.

Према Тхе Гуардиан, "Битцоин показује велики обећање као прави 'дигитални новцу" за интернет ". Чарлс Артур пише да су "се централна банка гледам озбиљно. Са Интернет цури у свему што радимо, потреба за стварно дигиталне валуте постаје све већи приоритет".

Поред тога Накамото, новине се такође истиче рад папе Фрање, Греенпеаце активиста Марко Вебер и Синиша Саарела, НСА пиштаљку-вентилатор Едвард Сновден, Теслина шеф Елон Муск, музички уметник Кание Вест, тенисер Енди Мареј, бивши модел Варис Дирије и блогер и писац Џек Монро.

Сличне вести


Post ICO

Јапан добија нову биткуинску размјену након улагања од $ 835К

Post ICO

Нев Иорк омогућава креирање криптоцурренци размена и Цоинсеттер не губи време

Post ICO

Биткоини су се користили на Силк Роаду како би купили дроге за помоћне самоубиство

Post ICO

ЦоинТерра покреће модел нове цене минирања

Post ICO

Нови извештај показује Мт. Гок је пропуштао Биткоин годинама пре колапса 2014. године

Post ICO

Биткоин осваја психолошки прекретницу од 1.000 долара: да ли је криптооквирност усмерена на месец?

Post ICO

1911 Унитед ПАЦ је први који подржава криптоцурренци и кандидате за биткоин

Post ICO

Оверстоцк открива платформу за трговање акцијама са блокадом

Post ICO

Руски чувар блокира Битцоин веб странице како би зауставио раст сиве економије

Post ICO

Шта се догодило Битцоину након смрти, ко је Сатосхи Накамото (опет) и више недељних новости

Post ICO

5 начина експлоатације ниске цене Битцоин у вашој мери

Post ICO

Рансомваре креатор се извињава за вирус спавања и издаје кључеве, али нема поврата на видику