Гифт покреће програм поена и даје 3% назад на Битцоин куповинама | Serbian.globalsciencecollaboration.org

Гифт покреће програм поена и даје 3% назад на Битцоин куповинама

Гифт покреће програм поена и даје 3% назад на Битцоин куповинама

Битцоин-пријатељски платформа Гифт, која продаје поклон картице онлине и путем мобилних уређаја, покреће нову функцију која обећава да корисницима још више задовољни: програм поена специјално дизајниран да награди потрошаче за њихово растуће употребе поклон картица. Осим тога, компанија је такође шири своје опције плаћања укључујући ПаиПал, поред кредитних картица и цриптоцурренци.

Нови Гифт Поинтсвилл дати потрошачима до три одсто назад на куповину поклон картица, како би наградили најбоље клијенте. И таман на време за празнике, у периоду када је продаја електронских картица обично пролази кроз кров.

Заправо, наводи се у извештају Народне становништвом Федерације, скоро 60 одсто Американаца желите да примате поклон картице, што је одлична вест за Гифт клијенте, који могу бирати између више од 200 трговаца и зарадите Гифт Поинтс користити у будуће куповине.

Купци користе Битцоинс ће зарадити три одсто

ПаиПал корисници зарађују два одсто и, на крају, куповина кредитним картицама зарадити један проценат назад. То значи да зарадите троструко поена за сваки амерички долар плаћате Битцоин и, кад имате 100 поена, можете искористити $ 1 за своје будуће куповине.

Према директор Гифт, овај је начин на који компаније да се захвалимо заједници. "Са представљањем Гифт тачака, ми показујемо нашу захвалност нашим клијентима нам помогли да постане водећи мобилни трговац поклон картица", каже Вини Лингхам. "Такође смо одабрали да награди и захвалимо Битцоин заједницу у партицуларфор подршци, са три одсто врати у тачкама за све куповине обављене помоћу Битцоин до краја године - што је боље него било који програм кредитне картице вани", додаје он.

Осим тога, као део лансирања, "Гифт поклања преко 10.000.000 у Гифт Поинтс од сада до краја године да се награди купце за све њихове куповину и коришћење услуга".

У међувремену, Гифт такође развија и друге особине захваљујући инвестицију од $ 5 милиона, углавном у проширење услуга у нове земље "где се налази велики ризик повезан са примање кредитних картица и где Битцоинс се скида". За сада, "Гифт се фокусира на малопродају, као да је ово наша најпрометнија доба године", али компанија планира "да процени међународну експанзију након прве године", Вини Лингхам рекао Битцоин испитивача.

Као што је недавно изјавио за Гифт, број клијената који користе Битцоин расте. Компанија је чак регистрован удвостручење продаје цриптоцурренци у последњих месец дана. Дакле, очигледно, да Битцоинерс се не држи на свим својим Битцоин као поскупљења. Према Гифт, "хиљаде чланова који користе само Битцоинс, имају просечну куповину поклон картице од $ 100".

Сличне вести


Post ICO

Битстамп ће наставити операције у року од 24 сата након хаковања који узрокују губитак од 5 милиона долара

Post ICO

Британске власти кажу да се прописи о прању новца не примјењују на Битцоинове размјене

Post ICO

Битцоин Аппс

Post ICO

Битцоин и друге дигиталне валуте

Post ICO

Алат за распоређивање рачуна БиллПин већ ради са Битцоином и пивом

Post ICO

Греенпеаце САД сада прихвата Битцоин донације путем БитПаи-а

Post ICO

ЕБаи показује мало љубави према Битцоину (или је све у главама?)

Post ICO

Гентоо Блацклистинг Цоунтерпарти, Сатосхи Дице и други

Post ICO

Битцоин и Кина: љубавна прича?

Post ICO

Битстамп покреће пре-паид Битцоин дебитну картицу за европске купце

Post ICO

Битцоин Мининг - преглед

Post ICO

Адвокат из Тексаса прихватио је Биткоине као плаћање законских рачуна