1.200 трговаца спремних да направи овогодишњи Биткоин црни петак највећи | Serbian.globalsciencecollaboration.org

1.200 трговаца спремних да направи овогодишњи Биткоин црни петак највећи

1.200 трговаца спремних да направи овогодишњи Биткоин црни петак највећи

Ако сте мислили да Битцоин Црни петак је била велика 2013. Године, овогодишња манифестација на мрежи ће вероватно одувати мозак. Око 1.200 трговци ће бити део нове Битцоин Црног петка, чији је домаћин сајта БитцоинБлацкФридаи.цом, где ће бити наведени сви продаје.

Иако је догађај је само створио пре две године, брзо је од само 50 до 1.200 трговаца. И, према оснивачу овог догађаја, постоје изненађења чекају купце на 28. Новембар. "Ми имамо две ствари које је планирано Прво је могућност да одмах купи Битцоин кредитном картицом:.. Мала количина, као и $ 25 у вредности За већину људи, то није превише ризика И такође ћемо имати секцију. [сајта] где можете купити нешто за мале паре ", Џон Холмквист рекао ЦНБЦ.

Осим тога, ове године Холмквист неће бити сама. Оснивач је најавио да ће у 2014. Догађај ће управљати малог тима, због невероватног повећање купаца.

процесор плаћања БитПаи открила да је прошлогодишњи Битцоин Црни петак добила више од 100.000 посетилаца, који су провели близу $ 6 милиона у БТЦ. С обзиром на константан раст у последње две године, прогноза за 2014 догађај је знатно већи, посебно сада када су више маинстреам трговци попут Невегг и залиха придружио Битцоин екосистем.

Заправо, ДЕСК је један од трговаца који ће бити део овогодишњег Битцоин црни петак, заједно са другим познатим именима као што су Амаги Метаилс, Гифт или Намецхеап.

И, према Холмкуист, стварни број трговаца може да пређе процењени 1.200. Пошто је списак је слободан за било коју компанију која прихвата Битцоин као опције плаћања, број може да расте до петка.

Велики проблем за нас је да већина трговци не желе да планирају унапред. То је много мањих трговаца, тако да су га одложити до дана или дан раније.

Оверстоцк је једна од компанија која неће придружити догађај. Па, бар не преко БитцоинБлацкФридаи.цом. Портпарол једне компаније, рекао је Црни петак бави залиха ће бити доступан на сопственом сајту малопродавца. Добра вест је да и даље можете платити са дигиталним валути.

Представљамо слика: БитцоинБлацкФридаи.цом

Сличне вести


Post ICO

А Тоолкит за максимизирање ваших битцоин профита

Post ICO

Битцоинови новчаници базирани на Андроиду су надограђени након грешке у криптографији и безбедносних проблема

Post ICO

Авалон најављује испоруку 800.000 Битцоин мининг АСИЦ у наредном мјесецу

Post ICO

Аустралија размишља да регулише биткоин као валуту

Post ICO

1-800-Фловерс пријави Битцоин прихватање

Post ICO

Прибављање Лимоновог новчаника од ЛифеЛоцк-а брише сва очекивања подршке Битцоин-а

Post ICO

Банк оф Енгланд и Лондон Сцхоол оф Ецономицс се придружују форуму Битцоин

Post ICO

5 авесоме Битцоин приче које деле Реддитори

Post ICO

Бит4цоин вам омогућава да понудите криптоцурренци у облику поклон картице

Post ICO

Банк оф Тхаиланд сматра Битцоин незаконитим: трговање је тренутно суспендовано у земљи

Post ICO

Битцоин алтернатива Битецоин слави први блок, најављује нове карактеристике

Post ICO

Банке, спремите се! Блок вуче у твом свету