10 мало познатих карактеристика Хидден Инсиде Блоцкцхаин.инфо | Serbian.globalsciencecollaboration.org

10 мало познатих карактеристика Хидден Инсиде Блоцкцхаин.инфо

10 мало познатих карактеристика Хидден Инсиде Блоцкцхаин.инфо

Недавно сам узео мало дубље погледа у оно што карактерише блоцкцхаин.инфо сајт пружа и открио неке преттти кул ствари.

Да ли је Битцоин Економија ствари Гровинг или је то балон?

Блоцкцхаин.инфо снабдева много цхартсанд статистицсабоут на Битцоин мреже. Али понекад то графикон је тешко разумети. Један од интересантних графикона можете наћи је Обим трговине вс. Трансакција Том графикон. Ова табела је резултат узимања стварни Битцоин обим трансакција и то подели са Битцоин обима трговине. Што је нижи број више трговање спроводи.

Када се више трговања врши од стварних трансакција би то могло подразумевати мехур. Ако изблиза моћи ћете да видите да када су трендови однос Надолните Битцоин је цена клинови јер је више спекулација.

Суперцоол Висуалисазтион оф Битцоин чворова и Минерс

Иако није баш корисно ово наредна функција је прилично кул. То показује дистрибуцију Битцоин чворова и рудара широм света. Можете се играти са 3Д модел Земље да сазнају где су рачунари који су одговорни за олакшавање Битцоин трансацтионсаре налази.

100 Најпопуларнији адресе

Блоцкцхаин.инфо вам омогућава да видите Битцоин адресе која је добила највише паиментсуп до данас. Није изненађујуће лидери су адресе из СатосхиДице и Бетцоин - како великим Битцоин сајтове за коцкање.

Хасхрате Дистрибуција Међу мининг поолс

Једна од главних брига за безбедност Битцоин мреже је како децентрилизед су Битцоин минингеффортс. Ако рударски базен контролише велики део хасхрате теоретски може изазвати напад на 51%. Ова табела из Блоцкцхаин.инфо вам омогућава да видите дистрибуцију хасхрате међу различитим рударског базена.

Највећи Битцоин Трансакције

Икада запитали шта су највећи трансакције које се обављају са Битцоин? Блоцкцхаин.инфо вам омогућава да видите највећих Битцоин трансацтионсфром последњу 50.000 трансакцију.

Пошаљи Битцоинс на више адреса у једној трансакцији

Не тако давно сам добио мејл од корисника ми показује како да пошаљете Битцоинс на више адреса у само једној трансакцији. Ово може се користе за прављење шаље новчиће ефикаснији и такође смањити накнаде на више трансакција. Пошто смо послати много микро трансакција на нашим новим корисницима да пронађу је ова опција изузетно драгоцено. Ова функција је доступна под "Сенд Монеи" -> "прилагођени"

Испитати улази и излази

Ако сте искусни корисник можете да укључите "Адванцед" мод на Блоцкцхаин.инфо блоку Екплорер (који се налази у подножју веб сајта). У овом режиму моћи ћете да видите шта су улази и оутпутсоф сваке трансакције и њихова писма.

Сакрије своје Битцоин Трансацтион Трацкс

Пошто је блоцкцхаин у основи омогућава људима да прате трансакције прилично лако ово наредна функција за оне који захтевају већу анонимност. СхаредЦоин је начин да се мешају трансакцију са другим трансакцијама, тако да ће бити теже пратити (од тешкоћа да се анализирају повећања извора).

Пошаљи Битцоинс путем СМС-а или е-маил

Ако желите да пошаљете Битцоинс људима који немају Битцоин новчаник Ово може бити урађено лако помоћу послати е-маил / СМС функцију у "мој новчаник". Прималац ће добити мејл обавештавајући га да су Битцоинс послати. Он је потом може отворити нови новчаник за ове Битцоинс.

Кееп Иоур Битцоинс у хладњачи

Један од најбољих начина да осигура свој Битцоинсис да користите хладњачу - што значи да чува Битцоин ван мреже на комаду папира, а Трезор девицеор флеш диску. Блоцкцхаин.инфо вам омогућава да лако створити папир валлетвхицх ће имати ваш јавни и приватни кључ доступан за штампање. Имајте на уму да ако пребаците Битцоинс на тај новчаник и не штампају приватни кључ ваши Битцоинс ће бити изгубљен, зато будите опрезни.

Сличне вести


Post ICO

61% Канадјана очекује да ће до 2019. користити дигитални новчаник

Post ICO

Битцоин 2015 Прице - предвиђање Битцоинове вриједности кроз мудрост мноштва

Post ICO

Битцоин већ има своју банкоматску машину

Post ICO

Билл Гатес - Не користимо биткоин на Гатесовој фондацији

Post ICO

20 Битцоин стручњака које требате пратити на Твиттер-у

Post ICO

9 Игрице које сте инспиришали у крипто валутама које морате играти

Post ICO

Апликација која ће украсти ваше Биткоине, Паипалови предсједници преузму Битцоин и још много тога

Post ICO

Банка Запада затвара рачун Амаги Металс због Битцоин плаћања

Post ICO

Да ли прихватате Битцоин као исплату? Реците да, али у исто време будите опрезни

Post ICO

Билл Еган, еГифтер: радимо на добијању неких брендова који ће стварно бити узбудљиви за биткоинску заједницу

Post ICO

Скоро 150 БТЦ-а је украдено из канадске размјене захваљујући незаборавном раднику подршке

Post ICO

Активисти желе да направе нови модел Биткоина који може осигурати анонимност и избјећи регулацију