1-800-Фловерс ће прихватити Битцоин | Serbian.globalsciencecollaboration.org

1-800-Фловерс ће прихватити Битцоин

1-800-Фловерс ће прихватити Битцоин

Цоин Пожар је добио информације од извора у 1-800-Фловерс да ће почети да прихвате Битцоин ускоро.

1-800-Фловерс.цом, Инц је цветно и поклон трговац и дистрибуцију компанија у Сједињеним Америчким Државама. То је био један од првих трговаца да користе 24 х 7 бесплатни број телефона и Интернета за директне продаје потрошачима.

Цоин Пожар је такође сазнао из другог извора да ће 1-800 Цвеће се користи Цоинбасе да прихвате и плаћања процес за интернет продаје стране пословних и цоин пожара је сазнао да Цхрис МцЦанн председник и брат оснивача Џејмс МакКанн (онај на рекламе) је лично надгледа преговоре између 1-800 Фловерс и Цоинбасе.

Они би се придружити ЦхеапФловерс.цом компанија која је део Телефлора мреже и управља Импулсе Цоммуницатионс, Инц. Прихватању Битцоин на Интернету за цвеће и друге поклоне. Друге велике цветне компаније прихватају битцоинс укључују БлоомНатион и неке Телефлора агената.

А детаљи у овом тренутку су ретки ћемо пазити на ситуацију и имају додатне извештаје како долазе у.10.000 биткоинских АСИЦ чипова су на путу ка европским купцимаЕвропа је коначно добила прву групу Авалон АСИЦ чипова, који су допремљени у Швајцарској. То је 10.000 уређаја са снагом од 282 МХ / с стандардним сат и процењених 300 МХ / с оверцлоцк сваки, који чине део већег пошиљке у продукцији компаније које могу повећати Битцоин мреже хасхрате за 500 одсто.

Од ове прилагођене чипове дизајниране да минирају Битцоинсрекуире који се поставља на ПЦБ одбора пре него што корисницима може да почне производњу цриптоцуренци, АСИЦС су транспортовани до потрошача. Затим ће бити постављене на табли од стране корисника или компанија као што Бурнин.

Након наручивања чипс у априлу, уређаји су 99 дана да стигне. Према Зефир, корисник Реддит који се дистрибуира АСИЦ, ово је први од укупно седам серија која ће доћи са 10.000 чипова сваки. Уређај је имао оригиналну индивидуални цену 0.078 БТЦ, али Зефир додао накнаду за 9,9 одсто за његову службу и други 10 одсто накнаде за порезе, који би требало да подигне цену на 0.1 БТЦ по чипу.

Ако су испуњени очекивања које открива Зефир, чипови су доведени у Немачку за испоруку и сада би требало бити на путу према купцима. Хаппи рударство!

Виа тхегенесисблоцк.цом


100,000 бесплатних издања на ланцуЛанац Радиовилл узимати у таласима вечерас да најавим да ће се поклања 100.000 Ðогецоинс преко новог дано на станици у 9пм Источне смо овде научили у Цоин Фире.

Доге ДИГ 100К ГИВЕАВАИис се стави на које Цхаин радио сваки дан у 11х источне (8ам Пацифиц, 4пмУТЦ) детаљима о томе како да се пријаве за тај дан ће бити подељено.

Званични одавање ће се одржати 28. Августа, након све ставке су прикупљени, а победник ће бити изабран насумице да победи.

Начини уласка дано ће бити насумично сваки дан са неколико дана бити лако као улази у чаробни кључне речи на Цхаин сајту Радио и осталим данима гледа на посебан твеет преко @ЦхаинРадиоаццоунт.

Овај потез који је сигуран да се обрати заједници Доге Речено нам је да ће јединствене аспекте Доге заједнице, укључујући нуди начине да уђу преко Доге субреддит, неколико различитих Дужд сродних сајтова и преко уноса преко неких Дужд у вези ИРЦ канала.

А детаљи су ретки у овом тренутку смо потврдили да је распоред на Цхаин сајту Радио показује да објавим се одржати у 9пм ЕДТ.

Са недавним падом цена Ðогецоин није шокантно станицу је у стању да даје толики број медаље, али је тај број и даље ништа да кијам се у заједници која се покрећу превртања мале нивое валути други слободно.

Сличне вести


Post ICO

Аппле Апп Сторе поново интегрише апликацију Биткино Блоцкцхаин-а

Post ICO

Напад ће учинити Биткоинске размене много отпорнијим, каже Антонопоулос

Post ICO

Белгијска централна банка и финансијски орган упозоравају на Битцоин

Post ICO

38. директор Минта у САД-у који је предводио Ралеигх

Post ICO

Анонимни администратор говори како је користио школске рачунаре да би зарадио новац са Битцоинс-ом

Post ICO

Да ли прихватате Битцоин као исплату? Реците да, али у исто време будите опрезни

Post ICO

БФЛ битцоинс ће бити пребачени у новчаник који се контролише у суду и продаје

Post ICO

Битцоин Аппс

Post ICO

Банкарски гиганти који подржавају Битцоин технологију

Post ICO

70 локација које вам пружају бесплатне биткеине - стварно раде?

Post ICO

Амазон даље одбија ПаиБасе. Укључивање рудара ГАВ-а

Post ICO

3дцарт трговци могу да прихвате Битцоин у блицу захваљујући партнерству са БитПаи-ом