11 Популарни Битцоин адвокати | Serbian.globalsciencecollaboration.org

11 Популарни Битцоин адвокати

11 Популарни Битцоин адвокати

Након откривања своје највеће противнике, данас мењамо брзину и желим да вам покажем списак људи и институција који су подржали цриптоцурренцисинце почетка. На крају крајева, Битцоин има велику базу фанова и ова следећа 11 популарни заговорници су само неке од њих.

1. Пол Грејем

Павле Грахамис тренутно трећи највећи инвеститор технологија да покаже подршку за Битцоин. Он је један од најугледнијих и најутицајнијих заговорника Битцоин још од ране фазе дигиталног историје валуте.

2. Немачко министарство финансија

Германитоок много корака да помогне до сада цриптоцурренци расти, последњи је ново правило које каже да Битцоин је "приватни новац" и "валута јединица".

3. Френк Сцхаффлер

То је немогуће говорити о Немачкој и игнорисати име Френк Сцхаффлер. Позната члан Одбора за финансије парламента чини све што може да промовише своју вољену цриптоцурренци.

4. Јасон Цалацанис

Америчка интернет предузетник и блогер је био један од првих људи који говоре о Битцоин на Интернету, ширили реч и подизање свести. "Ми смо 100% сигурни да ће влада почети забране Битцоинс у наредних 12 до 18 месеци", написао је у 2011. Години.

5. Викиликс

После случају Јулиан Ассанге, Викилеаксхад да превазиђе финансијску блокаду. И погодите шта помогло? Битцоин, наравно.

6. Екпенсифи

  

Раније ове године, Служба Екпенсифиенаблед Битцоин плаћања, узимајући огроман корак да се помогне и подржи цриптоцурренци.

7. Нассим Ницхолас Талеб

Ово Либански амерички есејиста, научник и статистичар - који увек усмерена свој рад на проблемима случајности, вероватноће и неизвесности - је главни Битцоин присталица. На почетку године је написао на Реддит: "Битцоин је почетак нечег велики: валута без владе, нешто је потребно и императив".

8. Дејвид Фридман

Позната економиста је један од људи који је покушао да подигне свест о Битцоин тако што ћете га објашњавајући људима на једноставан начин, као што је урадио у овој анализи.

9. Ештон Кучер

Чувени холивудски глумац се предао моћ Битцоин у мају, када је саопштио да је улагање у цриптоцурренци. У то време, он је рекао "Битцоинс су очигледно све више и више значаја (...) Највећа ствар са Битцоин није сама Битцоин, али какве то децентрализована технологија стварно?".

10. Кевин Росе је

Кевин Росе је познат цриптоцурренци присталица из области финансија. "купио још неколико Битцоинс на $ 95 јуче... Нешто Супер АДДИЦТИНГ о Битцоин", он твиттед у мају.

11. Кевине О'Лири

0

Пословно инвестициони банкар Кевине О'Лири, од О'Леари фондова, показала је недавно колико воли Битцоинс, рекавши да је раст цриптоцурренци је то зарадити место међу светским валутама.

Сличне вести


Post Dogecoin

13 Предузећа за које се надамо да ће прихватити Битцоин (лепо молим?)

Post Dogecoin

Где добијате своје Битцоинове вести? 10 Битцоин блогова које бисте можда знали

Post Dogecoin

22 Најчудније предмете које можете купити са Битцоинс-ом

Post Dogecoin

10 Симптоми поседовања партнера опседнутог Битцоин Инфограпхиц

Post Dogecoin

Сегвит против Битцоин Унлимитед и Битцоинс Форк је једноставно објаснио

Post Dogecoin

Које су личности које говоре о Битцоину? Ево 6 твеетова које желите прочитати

Post Dogecoin

Кратак приказ новца треба више представника новчића!

Post Dogecoin

Либерте Мининг покушава нешто другачије

Post Dogecoin

Ко је Сатосхи Накамото? Инфографски

Post Dogecoin

Поруке с драгуљевима

Post Dogecoin

Ултимате Цхристмас схоппинг лист за стварне Битцоинерс Инфограпхиц

Post Dogecoin

Комплетна и дефинитивна историја Битцоин Инфограпхиц