Приватне кључеве: Увоз против размишљања | Serbian.globalsciencecollaboration.org

Приватне кључеве: Увоз против размишљања

Приватне кључеве: Увоз против размишљања

Знајући разлику између увоза приватни кључ и то чишћење је важно, нарочито ако користите папир новчанике.

Увоз

Када увезете приватни кључ, ви једноставно додајући да прикупљање приватних кључева у вашем софтвера новчанику. Ако неки битцоинс припада приватним кључем, они ће сада бити укључена у биланс свог софтвера новчаника. Али ти битцоинс остају додељен приватног кључа: на пример, ако увозите папира новчаник, његове битцоинс сада постоје на обе папира новчанику и софтвера новчанику. Ако је неко други добије своје руке приватног кључа том папиру новчаника, или су већ имали приступ свом приватном кључу, они и даље могу да проведу своје битцоинс. Осим тога, било битцоинс послати на папир новчанику у будућности ће бити уплаћен и са папира новчанику и софтвера новчанику.

Још једна важна ствар коју треба имати на уму је да ако било који од приватног кључа је битцоинс су провели помоћу софтвера новчаник (тј прављење онлине куповину), затим приватни кључ ће бити потпуно одвојени од својих битцоинс. Чак и ако само део својих битцоинс су провели. То је зато што Битцоин трансакција проведе цео равнотежу приватног кључа, и послати било бачено промене у новогенерисаном приватним кључем у софтверском новчанику.

Увоз такође може довести до других проблема, као што је потреба за поновним резервни приватне кључеве приликом увоза у детерминистичким новчаник.

Када треба да увезете приватни кључ?

Требало би да раде само за увоз ако генерише приватни кључ (или папир новчаник) себе и нико други нема уопште, или ће икада, имати приступ њему. Ако вам неко дао папир новчаник, или његов приватни кључ што се види, или ће да виде и други људи, треба да га чисти уместо тога.

Замах

Чишћење приватну кључ је исто што и увоз, али са додатном кораку: све битцоинс припадају приватним кључем се шаљу на нову Битцоин адресу на софтвера клијента. То се ради преко Битцоин трансакције, тако да је потребна интернет конекција за слање трансакцију и завршити замах. Након што је замах је завршена, папир новчаник буде потпуно испражњена средстава и свих приватни кључ је битцоинс сада припадају новој приватним кључем у софтверском новчанику.

Пошто чишћење подразумева слање трансакцију (за себе), накнада рудара у 0.0001 БТЦ ће обично бити одузети од вашег биланса. У зависности од тога који клијент користите, овај износ је опционо или подесива.

Када треба да Свееп приватни кључ?

Требало би да помете приватну кључ ако неко има или ће икада имати приступ приватним кључем (као да вам је неко дао папир новчаник или приватни кључ је објављен на мрежи). Ово ће спречити лопова из икада бити у стању да проведе битцоинс у вези са њим, чак и ако имају или да добију приступ до њега. Ако приватни кључ (или папир новчаник) ће се поново користити у будућности можете га задржати и поново оборити његов садржај још једном битцоинс шаљу на њега.

Ако сте још увек у недоумици да ли да увезете или помести приватну кључ, вероватно би требало да га оборити. То решава многе проблеме који могу настати у томе је увоз.

Који Софтваре Клијенти могу увозити и Свееп

Знати више од 99% становништва о Битцоин. Један емаил дневно за 7 дана, кратким и образовним (гарантовано). 

Сличне вести


Post Bitcoin

Представник кованице: правила и смјернице

Post Bitcoin

Извештај о ценама: 12-18 октобар 2014

Post Bitcoin

Битцоин новинари: Етика власника биткоина

Post Bitcoin

Извори: СЕЦ истраживање Алек Греена у току

Post Bitcoin

Антонопулос напушта Битцоин фондацију преко Мгмт

Post Bitcoin

Како прихватити Битцоин са БитПаи-ом

Post Bitcoin

Битцоин Анализа цена: Аукција ГХасх.ио, Ирак и ФБИ

Post Bitcoin

Петер Сцхифф-е Еуро Пацифиц Прециоус Металс за прихватање Битцоина

Post Bitcoin

Нови Битцоин новчаник фирме Блоцктраил нуди занимљив технолошки развој

Post Bitcoin

Битцоин оснивач, Сатосхи Накамото Нет Вортх достигао 700 милиона долара!

Post Bitcoin

Како направити папирни новчаник од 99,9%

Post Bitcoin

Битцоин Анализа цена: Цити извештај и аукција свиле путева