5 начина да купите Битцоин са Паипал-ом - начини преваре и легитимације | Serbian.globalsciencecollaboration.org

5 начина да купите Битцоин са Паипал-ом - начини преваре и легитимације

5 начина да купите Битцоин са Паипал-ом - начини преваре и легитимације

Нема новости на чињеницу да ПаиПал је порицање људима могућност да купи Битцоинс са њиховим услугама. То је написано јасно и гласно у ПаиПал ТОСтхат они не покривају дигиталну робу и то доводи до питања повраћају. Стога свако покушава да прода Битцоин са ПаиПал вероватно ће бити суспендован из Паипал.

Пошто је рекао да, још увек постоји неколико опција да би могли да купе Битцоинс кроз употребу Паипал рачуна. Већина њих су далеко од савршеног, али ако треба да стекну малу количину и то је једна мисао можда ћете желети да их размотри.

Опција 1 - Буи Битцоинс ПаиПал кроз Вирвок

То је вероватно најстарији и највећи испробан систем у књизи. Ми смо писали о овом метходмани пута и чини се да ради прилично добро. Главни мане куповине преко Вирвокис да су хонорари су изузетно високи (може износити око% 15) и понекад једноставно не бити одобрени. Професионалци је да је покушао и тестиран, што значи ниску могућност превара.

Опција 2 - Буи Битцоинс ПаиПал преко локалних Битцоинс

Је пијаца купаца и продаваца Битцоин локалне Битцоинс. Користећи свој интерфејс можда ћете моћи да пронађете некога ко продаје Битцоинс кроз Паипал. Затвореници ове методе је у томе што не знате с ким имате посла са и већина продавца тамо нуде мутне инструкције како да се не ухваћен од стране Паипал. Професионалци су да сте добили свој Битцоин обично брже него Вирвок и таксе су знатно ниже. За више детаља прочитајте наше уџбеник.

Опција 3 - Буи Битцоинс ПаиПал кроз Битцоин Инсанити

Можда сте чули за Битцоин Инсанити. Они тврде да те прода Битцоин ПаиПал на премије. Међутим, након што сам урадио неко истраживање на мрежи Нисам могао да нађем никакву онлине активности за компанију након октобра 2014. Нисам тестирао од метода се већ од општих изгледу на Битцоинталк компанија почео добро и онда само плаинед нестао. Фацебооканд Твиттерпрофиле нису ажурирани у скоро годину. Закључак - Ја бих клони за сада...

Опција 4 - Буи Битцоинс ПаиПал кроз Бравкер

Бравкер има другачији приступ целом проблему повраћају. Уместо да купите Битцоинс ПаиПал директно, то си поклапа са неким ко жели да купи нешто на мрежи. Купите ставку за њих с Паипал и они вам послати Битцоинс заузврат. Цео процес је прилично компликовано као што је приказано у овом кратком видеу.

Опција 5 - Буи Битцоин ЦФД кроз Плус500ор Аватраде

Ако сте заинтересовани само за куповину Битцоинс како да спекулише о цени и стицања профита можете једноставно купити Битцоин ЦФД кроз Аватраде или Плус500. Писао сам раније о Битцоин ЦФДсанд у основи значи да покушавају да предвиде будуће цене Битцоин је. То вам неће добити стварне Битцоинс, али с обзиром да не се заправо купују Битцоинс можете користити Паипал за ову методу. Имајте на уму да када трговању ЦФД ваш капитал је у опасности, а то је углавном погодан за искусне трговце.

Још увек не постоји лак начин да се купи Битцоинс са ПаиПал у 2015. Години

Да сумирам ствари, иако је скоро 2 године сам налепи откако сам сам написао свој први туторијал о овом питању још увек не постоји лак начин да се ово. Паипал је показала велико интересовање за Битцоин па чак и неке партнерсхипсбут једноставно решење за овај проблем тек треба да се види. Пошто је рекао да је питање куповине Битцоинс са кредитним цардхас значајно побољшала, али о томе у следећем посту.

Сличне вести


Post Bitcoin

Битцоин у 2014. години: Успеси и падови године

Post Bitcoin

Твитцх.тв је започео да прихвата Битцоин за Претплате

Post Bitcoin

Биткоин је објаснио у 3:30 минута

Post Bitcoin

АсиаЦоин Транситионс то Прооф оф Стаке

Post Bitcoin

Правилна Битцоин Анализа цена Део 1: Методологија

Post Bitcoin

Битцоин као роба: Лиценца за опорезивање?

Post Bitcoin

Да ли је Битцоин Мининг вриједан?

Post Bitcoin

Не треба да покушавамо да уклонимо Битцоин у постојеће правне структуре

Post Bitcoin

Биткеинови новинари # 2: Утицај намере на етичност биткоинског власништва

Post Bitcoin

2018 Предвиђања: Битцоин Вилл Црасх- ЦТецх

Post Bitcoin

Битцоин новинари: Етика власника биткоина

Post Bitcoin

Битцоин 2.0 напредак доноси децентрализацију стварности