4 једноставна корака за прихватање биткоина у вашем послу | Serbian.globalsciencecollaboration.org

4 једноставна корака за прихватање биткоина у вашем послу

4 једноставна корака за прихватање биткоина у вашем послу

Тако да сам одлучио да прихвати Битцоин у вашем послу, супер! Данас постоји преко 100.000 бусинессесворлдвиде да прихвати Битцоин. Прихватање Битцоинс не значи да заиста треба да поседују Битцоинс. Много услуга тамо дозвољавају да прихватите Битцоин само као начин плаћања и онда одмах послати вам износ плаћен у доларима, еврима или било ког валута изабрати.

Сада да вам дам кратак преглед онога што кораке треба да предузме како би се почело са прихватањем Битцоинс.

Корак 1 - Пронађите провајдер трговац решења

Битцоин трговац решење провајдер је у основи компанија која ће прихватити Битцоинс за ваше, а затим претворити их у своју валуту. Такође можете изабрати да задржи Битцоинс и да их претворити у традиционалној валути.

Добар провајдер ће вам такође доставити и ПОС (Поинт оф Сале) интеграција - што значи начин да наплати своје клијенте без прекида нормалну продаје левак.

Добар пример за ово би био Битпаи који вам даје ПОС апликацију за продавницу (ако имате цигле и малтер један) или додатак за ваш веб сајт. Ако имате продавницу цигле и малтер то саветовао да се задржи иПхоне или иПад на "редовне" касе поред са апликацијом за плаћање. Неки провајдера (нпр Цоинките) ће вам обезбедити физичку плаћање терминала, тако да не треба ништа друго.

Корак 3 - Аццоунтинг

Требало би да консултујете свог рачуновођу у вези са прописима за прихватање Битцоинин своју земљу. Различите земље имају различите приступе према Битцоин и то треба утврдити лично на основу локације. Ово је такође релевантно и шта се штампа на својим рачунима као начин плаћања.

Корак 4 - Стави знак :)

Последње, али не и најмање важно ваши клијенти знају да сте прихватили Битцоин. Ако имате онлине продавницу можете користити званични лого као што је приказано овде:

Или ако имате цигле и малтер продавницу можете да одштампате једног. Ово не само да ће обавестити људе да сада прихватити нови облик плаћања, али ће такође помоћи да Битцоин економију у целини јер ће више људи бити отворени за примање уплата у Битцоин (јер знају да имају где да га потрошити).

То је то! Прилично једноставно зар не? Уколико имате још питања о томе како да покренете прихватање Битцоинс добродошли сте да их делите у одељку са коментарима испод.

Сличне вести


Post Altcoin

Анализа биткоина против Литецоина и злата против сребра

Post Altcoin

Реддцоин-ов раст у години тржишта биткоиних меда

Post Altcoin

Како купити Монеро у 3 једноставна корака: почетни водич

Post Altcoin

Купите Пеерцоин са Паипал-ом или кредитном картицом

Post Altcoin

БТЦ-е: Битцоин Екцханге са мјешовитим ФОРЕКС & Алтцоинс

Post Altcoin

Даркцоин је додао у Даркнет Маркет Маркет

Post Altcoin

Желите радити и платити се у Битцоину? Ево шест веб страница које вам могу помоћи

Post Altcoin

Битцоин новчаници: да ли више волите веб-базирани софтвер или желите да радите мобилно?

Post Altcoin

БТЦ.цом Продато Џош Гарзи из ГАВ Минера

Post Altcoin

7 Једноставан начин да сазнате Биткоин потешкоће

Post Altcoin

Потцоин је тамо где је! Увод у Потцоин

Post Altcoin

Шта је Реддцоин?